Vad är väl en bal på slottet…

Det var vårbal i skolan i torsdags och det blir alltid en speciell stämning när den infinner sig. Varken Estelle eller Bianca tycker i och för sig att det är toppenroligt att sitta i skolmatsalen på en lång trerättersmiddag med föräldrar som serverar och sedan tvingas dansa med sin bordskavaljer och därefter inte få säga nej om man blir uppbjuden. Men i år blev det tydligen ganska kul för de dansade i stora ringar och ”slapp” hålla i någon nervös pojkes svettiga händerSmile. Är det inte lite väl tidigt att ordna såna här tillställningar i låg- och mellanstadiet?

Men roligast inför vårbalen är att bestämma vad man ska ha på sig och sedan få klä upp sig och kanske sminka sig lite! Ibland samlas de hemma hos någon innan för att göra sig iordning. I sexårs blev Estelle hembjuden till en tjej i klassen på ”fördrink”. My god! Och  i ettan var Bianca och några klasskompisar hemma hos oss innan och jag skulle hjälpa till att fixa hår och (pyttelite!) smink. Jag vet inte riktigt vad som hände med en av tjejerna, plötsligt såg hon vrålsminkad ut. Jag tyckte ändå inte att jag tagit så mycket. Jag ville ta bort lite men fick inte för hon tyckte själv att hon var så fin… Jag kan säga att hennes föräldrar tittade konstigt på mig lång tid efter det härSmile!

Till årets vårbal hade J införskaffat varsin klänning från Abercrombie när han var i New York. Gillar verkligen snittet på de här klänningarna. Lite jobbigt att de är axelbandslösa bara, Estelle gick redan innan vårbalen och drog i den, men det var det värt tyckte hon…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *