Valborg och Mr Bojangles

Valborg börjar närma sig fast våren ligger minst en månad efter. Och på Villa Söderås förbereder vi vårt traditionsenliga valborgsfirande med körsång och valborgseld. På terassen kommer vi att servera korv, öl, vin och kaffe (jag har beställt möbler till terassen som jag hoppas hinner komma den här veckan). Och i restaurangen har vi två sittande trerättersmiddagar kl. 17 och 20. Jag ska vara där med ett sällskap och lyssna på kören och se elden tändas vid 19 och sedan har vi bokat bord på 20-sittningen. Det kommer att kännas märkligt att vara på jobbet på Valborg. Men kul! Måste betyda att jag trivs..!?

En härlig promenad tog jag och kopplade bort jobbet denna tisdagskväll – vårligt men blåsigt. Och i lurarna hade jag Mr Bojangles.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *