En skön övning innan helgen…

Ta ett djupt, brett och fullt andetag. Och släpp ut allt… Vilken lyx att få börja fredagen med ett vitaliserande yogapass för Bella på Villavi. Och vilken härlig inledning på helgen!

Idag gjorde vi en rörelse som är både uppiggande och avslappnande och dessutom effektiv vid lätt huvudvärk. Testa den här övningen även om du inte är nån yogafantast.

bild: blog.gaiam.com

Gör så här: Lägg dig i barnets position på en skön (yoga)matta eller handduk med armarna bakåtsträckta (som bilden). Med pannan i golvet rullar du sedan huvudet framåt så att du nästan står på huvudet på knä. Du får en huvudmassage och samtidigt en skön nacksträckning. Rulla fram och tillbaka långsamt samtidigt som du andas djupt. Stanna sedan i den position där du känner rörelsen mest (det ska inte göra ont, bara kännas ordentligt). Här stannar du ett par minuter och fortsätter djupandas. Rulla ner i barnets position igen och slappna av en stund.

Efter passet vände jag ett kort i Original Angel Cards-lådan som alltid står framme på Villavi, och fick upp ordet Presence, så idag ska jag vara positively presentWink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *