Yasuragi

Igår spenderade vi eftermiddagen och kvällen på Yasuragi, jag, Estelle och Bianca. Vi tog Waxholmsbåten från Strömkajen till Hasseludden vilket bara det var en njutfull upplevelse, sedan promenaden från kajen upp till Yasuragi skapade en bra inledning på spa-upplevelsen. Så härligt! Enda nackdelen var ombyggnationen de håller på med som var lite störande när man badade i de varma utomhuskällorna, men vid 5-tiden hade byggjobbarna gått hem så då kunde man njuta av tystheten och utsikten lite bättre.

Estelle och Bianca tyckte bäst om att tvaga sig, de höll på i timmar. De fick även testa yoga, sumobrottning och fish spa! Och den här gången var det väldigt god mat, vilket jag inte minns att jag tyckt tidigare gånger jag varit här. I övrigt tycker jag att omklädningsrummen är lite för mörka, hela stället lite för avskalat och något för mycket betong för min smak. Men det är ju som sagt en smaksak. Väldigt vilsamt och avkopplande var det i alla fall, och ändå var man helt slut när man kom hem.

 

Fiskpedikyren var bättre än jag trodde, härligt kittlande, skönt och avslappnande. Och lite lenare fötter kanske man fick?

Yasuragi ägs ju numera av Choice Hotels och Petter Stordalen. Jag lyssnade på hans sommarprat häromveckan och det var så mycket intressant han hade att berätta. Vilken resa han har gjort! Lyssna om du inte redan har här och lär av hans jordgubbsfilosofi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *